Викенд, идеален за скијање, санкање и уживање на Шапка

Викенд, идеален за скијање, санкање и уживање на Шапка

Викенд, сите го очекуваме, а секој на свој начин ќе го искористиме да одмориме и поуживаме 🙂
Ние ви предлагаме и ве покануваме на Попова Шапка, скијање, санкање или наједноставно уживање на снег, сонце и чист воздух.

Повелете, добредојдени сте сите

Поздрав,

ЕЛЕМ ТУРС