Велигден и 1 Мај 2016 на Попова Шапка

Велигден и 1 Мај 2016 на Попова Шапка

Живописната природна окплина на Попова Шапка во срцето на Шар Планина претставува одлична можност за уште едно незабправно доживување.

Хотелот Славија ќе се погрижи миговите исполнети со радост, среќа и благосостојба да остават силен впечаток од престојот во празничните денови:

ponuda hotel slavija veligden 1 maj 2016

– Понудата на аранжманот се однесува за едно лице , и сместување во

двокреветна соба.

– За деца од 5 до 12 годишна возраст одобруваме 30 % попуст.

– За организирани посети преку туристичките агенции одпбруваме 10% агенциска провизија.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ! Тел: 044 330 464 , 044 361 122

М0б: 070 224 832

e-mail : contact@popova-sapka.mk