Со целиот свој шарм и зимски раскош повторно блесна Шарската убавица – Попова Шапка – 30.12.2017

Со целиот свој шарм и зимски раскош повторно блесна Шарската убавица – Попова Шапка – 30.12.2017

Успешен старт на ски сезоната на Попова Шапка – 30.12.2017

Денес 30.12.2017 Ски-центарот „Попова Шапка“ бесплатно ги пушти жичарите и ски-лифтовите за сите гости, посетители и добронамерници.
Големиот број на посетители имаа можноост да уживаат прекрасната Попова Шапка.
Со ова успешно е означчен и стартот на оваа сезона.