СВЕТИ ТРИФУН И СВЕТИ ВАЛЕНТИН 2018

St Valentine hotel Molika

Хотелот Молика Ви посакува добредојде на денот на Свети Трифун, заштитник на винарите и лозарите и носителот на божјиот благослов за слаткото грозје и бочвите полни со вино.
Бидејќи се верува дека со овој ден почнува пролетта, се буди природата и љубовта, празнувањето на Св. Трифун и Св. Валентин е совршена можност да ги изразите Вашите најдлабоки чувства и изјавите љубов.
Повелете во Хотел Молика каде овојпат ќе ги споиме и обединиме и двата празника.

Хотел „ Молика „ – Битола

  • Национален парк Пелистер, 7000 Битола, Р. Македонија
  • тел:+389 47 229406, +389 47 229513,
  • факс: +389 47 229048
  • www.hotelmolika.com.mk,
  • e-mail: hmolika@t-home.mk

St Valentine hotel Molika