Одморалиште Св. Стефан Охрид

Охрид е неизоставна дестинација на сите туристи, домашни и странски. Лоциран на најатрактивниот дел од Охридското езеро, туристичкиот комплекс Св. Стефан е вистинскиот бисер на охридското крајбрежје.

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ

Наречен по малата пештерска црква од XIV век, Св Стефан плени со својата убавина и непосредност. Местоположбата, околината, 24/7 прекрасниот поглед, ривиерата која се протега до недоглед, ветуваат вистинско и неповторливо искуство.

Токму тука ви нудиме на уживање 5 студија и 2 апартмани, сместени на самиот брег на езерото.

Од удобноста на вашиот апартман, зачекорете директно во маѓепсувачкиот пејзаж!

Повеќе информации…

Св. Стефан, Охрид

  • Адреса: Населба Св. Стефан Охрид бб
  • Тел: +389 2 3149 128
  • Факс:+389 2 3149 129
  • Е-пошта: info@elemturs.mk