Njoftim për zbritje të çmimeve të ski-biletave në Ski-Qendrën”Kodra e Diellit”

Njoftim për zbritje të çmimeve të ski-biletave në Ski-Qendrën”Kodra e Diellit”

Ski-Qendra “Kodra e Diellit” me çmime të reja të ski-biletave. Pas dy muaj të sezonin dimëror,duke filluar me 7.mars 2019., ski-biletat do të jenë me çmime të reja:

– bileta ditore – 800 denarë;

– bileta gjysëm ditore – 500 denarë;

– bileta për fëmijë -400 denarë dhe

– bileta për skijim të natës -400 denarë.

Ajri i pastër,ditët me diell dhe bora që nuk mungon janë kushtet ideale për ta vizituar Ski-Qendrën “Kodra e Diellit. Sezoni i skijimit vazhdon. Ju mirëpresim.