Mbaroi sezoni i skijimit në qendrën për skijim “Kodra e Diellit”

Mbaroi sezoni i skijimit në qendrën për skijim “Kodra e Diellit”

„ELEM TURS” SHPKNJ -Shkup dhe qendra për skijim “Kodra e Diellit” i informojnë dashamirët e skijimit, si dhe opinionin e gjerë se më 31 mars 2019 mbaroi sezoni i skijimit në qendrën tonë më të madhe të skijimit.

Qendra për skijim “Kodra e Diellit” dhe “ELEM TURS” i falemnderojnë të gjithë skijatorët që edhe këtë vit na besuan dhe e zgjodhën qendrën tonë për skijim për kënaqësi në sportet dimërore.

Në periudhën që vijon, veçanërisht për festat e Pashkëve dhe të Një Majit si dhe në periudhën e verës, hotel “Slavija” (120 shtretër) dashamirëve të maleve dhe natyrës ju ofrojnë paketë aranzhimi për qëndrim dhe shfrytëzim të përmbajtjeve shtesë.