Lojërat sportive Sindikale të SHA “ELEM” – Autokamp “Livadhishtë”

Lojërat sportive Sindikale të SHA “ELEM” – Autokamp “Livadhishtë”

Kishim nderin dhe kënaqësinë që për fundjavë Autokampi “Livadhishte” ishte nikoqir i lojërave sportive sindikale të SHA “ELEM”, të cilat kaluan në atmosferë të shkëlqyer dhe në frymën sportive dhe kolegial.
Punonjësit konkuruan në futboll, basketboll, volejboll, kross, pingpong, hudhja e gjyles, tërheqja e litarit dhe disciplina të tjera.
Jashtë disiplinave konkuruese, në mbylljen e manifestimit, u zhvillua një ndeshje miqësore futbolli ndërmjet ekipit të drejtorëve të SHA “ELEM” dhe filialeve nga njëra anë dhe ekipit të kryetarëve të sindikatës së SHA “ELEM”, nga ana tjetër.
Refer i ndeshjes ishte Zëvendës Kryeministri Koço Angjushev, i cili ishte mysafir me ftesë të sindikatës.”ELEM TURS” SHPKNJ Shkup shpreson të ketë nderin që edhe në të ardhmen të jetë nikoqir I lojërave sportive sindikale të organizuara nga sindikata SHA “ELEM”, si dhe të gjithë subjekteve tjera juridikë, për çka i vendosim në dispozicion të gjithë kapacitetet tona: hotelet “Slavija” dhe “Kodra e Diellit” në Kodrën e Diellit; hotel “Molika” – Pelister; Pushimoren “Shtëpia Malore” – Hanet e Mavrovës; Pushimoren “Shën Stefan “- Ohër dhe Vila” Tikvesh “- Dojran i Vjetër.