Lajmërim

Lajmërim

“Elem-turs” dhe Qendra për skijim “Kodra e Diellit” ju njoftojnë se sipas paralajmërimit të EVN-së,sot ,9.janar 2019., nga ora 10 deri në 15 ,do ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në Qendrën për skijim “Kodra e Diellit”,vikend-lagjen,fshatrat Gajre dhe Lisec,dhe një pjesë të qytetit të Tetovës.Pêr këto arsye Qendra për skijim”Kodra e Diellit” nuk do punoje sot.Për informacionet shtesë do ju informojmë në kohë.