E re nga ky  sezon dimror në Qendrën për skijim “Kopanki”.
SANYO DIGITAL CAMERA

E re nga ky sezon dimror në Qendrën për skijim “Kopanki”.

Turne turistike me makinë për përgatitjen e shtigjeve për skijim në qendrën për skijim “Kopanki” me çmim atraktiv.
Për biletën tuaj sezonale për skijim me çmim prej 4.000 denarë, aplikoni në 075 495 725 dhe 047 229 406.
Shiko pjesën tjetër të ofertës.