Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-1490/3 од 25.12.2017)

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-1490/3 од 25.12.2017) – Спасителни служби за потребите на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје/Подружница Попова Шапка.
* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu