Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС

Почитувани,

Објавуваме листа со слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје
(Вила Тиквеш Стар Дојран, Одморалиште СВ Стефан – Охрид, Одморалиште Маврови Анови – Маврови Анови)

slobodno mesta kapaciteti 2015