Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС – 29.06.2015

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС – 29.06.2015

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје – состојба со датум 29.06.2015
(Вила Тиквеш Стар Дојран, Одморалиште СВ Стефан – Охрид, Одморалиште Маврови Анови – Маврови Анови)

Вила Тиквеш

СВ Стефан

Маврови Анови

3 смена

од

28.06.2015г.

до

05.07.2015г.

2 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

4 смена

од

05.07.2015г.

до

12.07.2015г.

2 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

5 смена

од

12.07.2015г.

до

19.07.2015г.

2 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

6 смена

од

19.07.2015г.

до

26.07.2015г.

/

3 – соби,

слободно

7 смена

од

26.07.2015г.

до

02.08.2015г.

/

6 – соби,

слободно

8 смена

од

02.08.2015г.

до

09.08.2015г.

/

3 – соби,

слободно

9 смена

од

09.08.2015г.

до

16.08.2015г.

/

6 – соби, 1 – апартман

слободно

10 смена

од

16.08.2015г.

до

23.08.2015г.

/

6 – соби, 1 – апартман

слободно

11 смена

од

23.08.2015г.

до

30.08.2015г.

1 – студија

6 – соби,

слободно

12 смена

од

30.08.2015г.

до

06.09.2015г.

4 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

13 смена

од

06.09.2015г.

до

13.09.2015г.

4 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

14 смена

од

13.09.2015г.

до

20.09.2015г.

4 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

15 смена

од

20.09.2015г.

до

27.09.2015г.

4 – студија

6 – соби, 1 – апартман

слободно

Close Menu