Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС – 15.07.2015

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС – 15.07.2015

Има уште малку слободни места во термините за летен одмор и рекреација во објектите на ЕЛЕМ Турс – Повелете за повеќе информации на телефон 02 3149 129

         

Вила  Тиквеш

СВ  Стефан

Маврови Анови

5 смена

од

12.07.2015г.

до

19.07.2015г.

/

2 – соби,   1 – апартман

слободно

6 смена

од

19.07.2015г.

до

26.07.2015г.

/

/

слободно

7 смена

од

26.07.2015г.

до

02.08.2015г.

1 – студија

2 – соби,

слободно

8 смена

од

02.08.2015г.

до

09.08.2015г.

/

/

слободно

9 смена

од

09.08.2015г.

до

16.08.2015г.

/

4 – соби,   1 – апартман

слободно

10 смена

од

16.08.2015г.

до

23.08.2015г.

/

1 – соби,

слободно

11 смена

од

23.08.2015г.

до

30.08.2015г.

/

4 – соби,

слободно

12 смена

од

30.08.2015г.

до

06.09.2015г.

1 – студија

4 – соби,   1 – апартман

слободно

13 смена

од

06.09.2015г.

до

13.09.2015г.

4 – студија

4 – соби,   1 – апартман

слободно

14 смена

од

13.09.2015г.

до

20.09.2015г.

4 – студија

4 – соби,   1 – апартман

слободно

15 смена

од

20.09.2015г.

до

27.09.2015г.

4 – студија

4 – соби,   1 – апартман

слободно

 

 

 

 

 

 

Скопје, 15.07.2015

Close Menu