Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС

Останаа уште малку слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје, изберете го Вашиот термин

(Вила Тиквеш Стар Дојран, Одморалиште СВ Стефан – Охрид, Одморалиште Маврови Анови – Маврови Анови)

         

Вила  Тиквеш

СВ  Стефан

Маврови Анови

3 смена

од

28.06.2015г.

до

05.07.2015г.

2 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

4 смена

од

05.07.2015г.

до

12.07.2015г.

2 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

5 смена

од

12.07.2015г.

до

19.07.2015г.

/

6 – соби,   1 – апартман

слободно

6 смена

од

19.07.2015г.

до

26.07.2015г.

/

3 – соби,   

слободно

7 смена

од

26.07.2015г.

до

02.08.2015г.

/

6 – соби,

слободно

8 смена

од

02.08.2015г.

до

09.08.2015г.

/

3 – соби,

слободно

9 смена

од

09.08.2015г.

до

16.08.2015г.

/

6 – соби,   1 – апартман

слободно

10 смена

од

16.08.2015г.

до

23.08.2015г.

/

6 – соби,   1 – апартман

слободно

11 смена

од

23.08.2015г.

до

30.08.2015г.

/

6 – соби,

слободно

12 смена

од

30.08.2015г.

до

06.09.2015г.

4 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

13 смена

од

06.09.2015г.

до

13.09.2015г.

4 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

14 смена

од

13.09.2015г.

до

20.09.2015г.

4 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

15 смена

од

20.09.2015г.

до

27.09.2015г.

4 – студија

6 – соби,   1 – апартман

слободно

Close Menu