Уживајте во Македонија во секоја сезона!
ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – Попова Шапка –  ЛЕТО 2018 – Сезонски попуст – 15% од 01.08.2018 – 31.08.2018

ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – Попова Шапка – ЛЕТО 2018 – Сезонски попуст – 15% од 01.08.2018 – 31.08.2018

ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – Попова Шапка – ЛЕТО 2018 – Сезонски попуст – 15% од 01.08.2018 – 31.08.2018

Close Menu