Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Скијање за Велигден на Попова Шапка и Копанки

Скијање за Велигден на Попова Шапка и Копанки

Добра вест за влубениците во скијањето, снегот и планината.
Оваа година времето не послужи, снегот е сеуште горе на планините, па идеална прилика е за СКИЈАЊЕ за Велигден!

СКИ Центрите Попова Шапка и Копанки ќе работат во текот на цел продолжен празничен ВЕЛИГДЕНСКИ ВИКЕНД.
(од 10 до 13 Април – Петок, Сабота, Недела, Понеделник)

Повелете да празнуваме и уживаме заедно 🙂

Со почит,
ЕЛЕМ Турс дооел

Close Menu