Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Почнува скијачката сезона во скијачкиот центар Копанки

Почнува скијачката сезона во скијачкиот центар Копанки

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје и скијачкиот центар Копанки со задоволство ве информираат дека од утре (вторник,30 декември) започнува новата скијачка сезона.  Терените за скијање се подготвени, а ски-патеките  исчистени, уредени и обележани.

Жичарата Бегова Чешма и ски лифтот се комплетно сервисирани, вклучително корпите и сидрата. Во поглед на безбедноста, извршени се редовните контролни мерења и добиени се сертификати за техничка исправност. Како и  секоја година, така и оваа,  спроведени се сите  технички подготовки и активности за непречен почеток и тек на престојната скијачка сезона.

Цените за користењето на ски-лифтовите ќе бидат идентични на ланските.  Целодневниот билет чини 300 денари, а детскиот целодневен билет 200 денари.

Close Menu