МАРТОВСКО СКИЈАЊЕ НА ПОПОВА ШАПКА

МАРТОВСКО СКИЈАЊЕ НА ПОПОВА ШАПКА

Ски центарот Попова Шапка е отворен за сите љубители на скијањето. Новиот снег подготвени го дочекавме. Затоа дојдете да ја почуствувате снежната магија и заедно да скијаме.

Дневна ски карта – 600 денари