СКИ Карти Попова Шапка и Копанки – Зима 2014/2015

СКИ Карти Попова Шапка и Копанки – Зима 2014/2015

Зимата и СКИ сезоната е пред нас, повелете, посетете ги нашите СКИ Центри Попова Шапка и Копанки, Пелистер