Ски Центар Попова Шапка – фото галерија – 05.01.2018
Popova Shapka Macedonia

Ски Центар Попова Шапка – фото галерија – 05.01.2018

На само еден час од главниот град, се простира снежна белина која остава без здив. Скијачкиот центар Попова Шапка нуди адреналин и бегство од урбаната џунгла.

За сите оние кои сакаат авантура на 1710 метри надморска висина, на скијачки патеки кои го креваат адреналиност со 20м/сек., ова е вистинската дестинација за вас. Двете жичарници и 6-те ски лифтови, 3-те уредени ски патеки по ФИС, патеката за Super G – Церипашина, велеслалом и слалом патеката гарантираат задоволување на сечиј вкус за авантура.

Ски Центар Попова Шапка – фото галерија од 05.01.2018