Ново од оваа зимска сезона во Ски – центарот „Копанки“
SANYO DIGITAL CAMERA

Ново од оваа зимска сезона во Ски – центарот „Копанки“

Туристички разглед со снеготапкач на Ски – центарот „Копанки“ по атрактивна цена.
За вашиот сезонски ски – билет по цена од 4.000 денари, aплицирајте на 075 495 725 и 047 229 406.
Погледнете ја и останатата понуда.