Уживајте во Македонија во секоја сезона!
ПОПОВА ШАПКА – ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

ПОПОВА ШАПКА – ХОТЕЛ „СЛАВИЈА“ – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

  • 1/2 – ноќевање со појадок (BB) – 1.520 ден.

  • 1/2 – полупансион (HB) – 1.740 ден.

  • 1/2 – полн пансион (FB) – 2.100 ден.

Цените се однесуваат за ПАКЕТ АРАНЖМАН (ДВЕ НОЌЕВАЊА), по лице.

Резервации: 044/330 464; 070/224 832

Close Menu