Уживајте во Македонија во секоја сезона!

СКИ Центар Попова Шапка – Ценовник 2018-2019

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 02.09.2019) Контакт: ...
Повеќе...

Ново во Ски – центарот „Попова Шапка“!

Од оваа сезона внесуваме електронски читач на ски – билети. Набавете го својот сезонски билет со попуст до 20.12.2018 година, ...
Повеќе...

Ново од оваа зимска сезона во Ски – центарот „Копанки“

Туристички разглед со снеготапкач на Ски – центарот „Копанки“ по атрактивна цена. За вашиот сезонски ски – билет по цена ...
Повеќе...

ХОТЕЛ „СЛАВИЈА” – НОВОГОДИШНИ АРАНЖМАНИ 2019 HA БАЗА ПОЛН ПАНСИОН

ХОТЕЛ „СЛАВИЈА” – НОВОГОДИШНИ АРАНЖМАНИ 2019 HA БАЗА ПОЛН ПАНСИОН ...
Повеќе...

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2019 ХОТЕЛ МОЛИКА ПЕЛИСТЕР

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2019 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер ...
Повеќе...
Dojransko ezero

ЦЕНОВНИК – Вила -Тиквеш – Стар Дојран

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) Дојран ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК – Ливадишта 2018/2019

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” 2018/2019 ГОДИНА

Сместувачкиот капацитет во „ Мавровски Анови „ располага со 2 двособни апартмани со пo четири легла, 14 трикреветни соби, 2 ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТУРИСТИЧКИТЕ КАПАЦИТЕТИ И СКИ – ЦЕНТРИТЕ CO КОИ СТОПАНИСУВА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ 2018/2019 ГОДИНА (СО ПРИЛОГ КОН ЦЕНОВНИКОТ)

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) ...
Повеќе...
Hotel Molika - Pelister

Хотел Молика – ценовници за користење на хотелски услуги 2018/2019

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2018/2019 (важи од 01.09.2018) ...
Повеќе...

ЦЕНОВНИК ПОДРУЖНИЦА „ПОПОВА ШАПКА” 2018/2019 ГОДИНA

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ Ценовник 2017/2018 г (важи до 31.08.2018) ...
Повеќе...
Close Menu