Снегот на Попова Шапка ве очекува …

Снегот на Попова Шапка ве очекува …

Попова Шапка сепак е најубава и најпривлечна со снег.
Повелете на уживање во зимската идила. Скијачи, љубители на природата и планината, љубители на топол чај со рум …