Ново во Ски – центарот „Попова Шапка“!

Ново во Ски – центарот „Попова Шапка“!

Од оваа сезона внесуваме електронски читач на ски – билети. Набавете го својот сезонски билет со попуст до 20.12.2018 година, по цена од 8.500 денари + 150 денари кауција.
Од 21.12.2018 година, цената на сезонскиот билет е 9.500 денари + 150 денари кауција.
Аплицирајте за сезонски билет на 076 363 516 (Viber, WhatsUp), info@elemturs.mk; petkovskibojan1@gmail.com.
Погледнете ја и останатата понуда.