ОТВОРАЊЕ НА ЛЕТНАТА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА ВО АВТОКАМП „ЛИВАДИШТА“!

ОТВОРАЊЕ НА ЛЕТНАТА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА ВО АВТОКАМП „ЛИВАДИШТА“!

Продолжен празничен викенд, 24 – 27 мај 2018 година.