Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Oтворен нов шанк во ЛИВАДИШТА

Oтворен нов шанк во ЛИВАДИШТА

sank_livadiste_struga_ohrid 1
Од денес повелете на ладно кафе и пиво 🙂
Oтворен за сите посетители е новиот шанк во ЛИВАДИШТА

Close Menu