Уживајте во Македонија во секоја сезона!
НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2019 ХОТЕЛ МОЛИКА ПЕЛИСТЕР

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2019 ХОТЕЛ МОЛИКА ПЕЛИСТЕР

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2019 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер , Битола.
Дозволете, ние да се погрижеме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благосостојба.

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ – Скопје
Подружница „ Молика „ – Битола
Хотел Молика – Национален Парк Пелистер

Контакт и резервации
41°2´10.02´´N / 21˚13´33.01´
e-mail : hmolika@thome.mk, www: hotelmolika.com.mk
Tel: + 389 47 229 406
Mob: + 389 75 495 725

Close Menu