Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Сезоната сеуште трае – нов снег на Попова Шапка

Сезоната сеуште трае – нов снег на Попова Шапка

Одлична вест за љубителите на Снегот, Зимата и Попова Шапка.
Сезоната сеуште трае, викендот ни донесе и нов снег.

Повелете, Попова Шапка ве очекува 🙂

Close Menu