Забава на плажата ЕЛЕМ Турс во Дојран – pre-party Д Фестивал со Antenna 5 радио

Забава на плажата ЕЛЕМ Турс во Дојран – pre-party Д Фестивал со Antenna 5 радио

Во недела 20.07,2014 pre-party Д Фестивал – на плажата ЕЛЕМ Турс во Дојран со Antenna 5 радио.

Повелете на добра забава, разладување и уживање во убавините на Дојранското езеро.