Во недела 20.07 pre-party Д Фестивал – на плажата ЕЛЕМ Турс во Дојран со Antenna 5 радио

Во недела 20.07 pre-party Д Фестивал – на плажата ЕЛЕМ Турс во Дојран со Antenna 5 радио

Во недела 20.07 , Ве покануваме на pre-party Д Фестивал – на Плажа ЕЛЕМ Турс, Дојран со Antenna 5 радио, 

Почеток 13h – Плажа ЕЛЕМ Турс – Стар дојран – Повелете Antenna 5 pre-party ELEM Turs beach Bar