Национален ресторан КАЈЧЕ – Автокамп Ливадишта

Национален ресторан КАЈЧЕ – Автокамп Ливадишта

Автокамп ЛИВАДИШТА – Струга надополнет со вкусни традиционални специјалитети!
Историјата и трaдицијата се на наша страна! Повелете!
Резервации на 072/213-177