АВТОКАМП ЛИВАДИШТА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

АВТОКАМП ЛИВАДИШТА – ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД 15 – 17 ЈУНИ 2018 ГОДИНА

  • 1/2 – Бунгалов со поглед на езеро – 2.080 ден.

  • 1/2 – Бунгалов без поглед на езеро – 1.700 ден.

  • 1/4 – Бунгалов со поглед на езеро – 2.700 ден.

  • 1/4 – Бунгалов без поглед на езеро – 2.080 ден.

  • Приколка – 860 ден.

Цените се однесуваат за ПАКЕТ АРАНЖМАН (ДВЕ НОЌЕВАЊА), по бунгалов/приколка.
Резервации: 070/478 296.