Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Летото е можеби најубавиот период за прошетка на планина или езеро

Летото е можеби најубавиот период за прошетка на планина или езеро

Секое годишно време си има свои убавини, но мнозинството се согласуваат дека најубави се летните прошетки.

Топлото време е најпријатно да се помине покрај некое езеро или пак на чист свеж планински воздух.
И оваа лето, објектите на ЕЛЕМ ТУРС ви стојат на располагање за Вашите викенд денови или годишен одмор.

 

ПОвелете,

Close Menu