Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Летните одмаралишта на ЕЛЕМ ТУРС подготвени за гости

Летните одмаралишта на ЕЛЕМ ТУРС подготвени за гости

ЕЛЕМ ТУРС ги поканува сите заинтересирани за летување во објектите во Дојран, Свети Стефан и Маврово да се пријават на огласот за користење на објектите според дадените смени.

Детали во делот Контакт – Огласи

Со почит

Close Menu