Ски центар Копанки – фото галерија

Ски центар Копанки – фото галерија

Хотелот”Молика” и Ски центарот ,,Копанки“ се наоѓаат во југозападниот дел од Република Македонија, лоцирани во просторот на Националниот Парк “Пелистер” на локалитетот “Бегова Чешма” на надморска височина од 1420-1900 метри, сместени во раскошот на прекрасна моликова шума.