Ски-центар „Копанки“ – 06.01.2018 – Фото Галерија

Ски-центар „Копанки“ – 06.01.2018 – Фото Галерија

На 06.01.2018 сите посетители на Ски -центарот „Копанки“ имаа можност бесплатно да ги користат жичарата и ски-лифтот.  Прекрасниот сончев ден беше мотив плус посетители од цела Македонија да го посетат Пелистер и ски центарот Копанки.

Фото галеријата е преземена од веб порталот: www.Bitola.info