Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Ски-центар „Копанки“ – 06.01.2018 (Сабота) – бесплатно жичара и ски-лифт за сите гости

Ски-центар „Копанки“ – 06.01.2018 (Сабота) – бесплатно жичара и ски-лифт за сите гости

Утре, сабота 06.01.2018 Ски -центарот „Копанки“ бесплатно ќе ја пушти жичарата и ски-лифтот за сите гости, посетители и добронамерници.
Уживајте во празниците и во прекрасниот ски центар „Копанки“.

Фото галерија: Ски центар „Копанки“

Close Menu