Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Хотел Попова Шапка и Славија – Новогодишна понуда 2015

Хотел Попова Шапка и Славија – Новогодишна понуда 2015

Почитувани гости, драги пријатели и долгогодишни соработници.

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2015 Година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелите “Славија“ и “Попова Шапка“ сместени во најубавиот зимско планински центар на Македонија   ПОПОВА ШАПКА.

За дочекот на Новата 2015 Година  хотел “Славија“ и “Попова Шапка“ Ви ги нуди следните новогодишни аранжмани:

nova-godina-2015-popova-shapka

Напомена:

-Начин на плаќање-на про-ф-ра со мин.50% авансна уплата

-Понудените аранжмани и цени за пансионско сместување се однесуваат за едно лице

-За деца на возраст од 5-12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување

одобруваме 30% попуст

-За аранжмани резервирани од туристичи агенции одобруваме 7 % провизија

Close Menu