Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Хотел Молика – дочек на Новата 2015 година

Хотел Молика – дочек на Новата 2015 година

Почитувани гости, драги пријатели и соработници

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2015 година споделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика, сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар на Македонија – Националниот парк Пелистер.

Дозволете ние да се погрижеме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благостостојба.

Понуда Нова Година дочек 2015.pdf

 

Close Menu