ФОТО ГАЛЕРИЈА – Попова Шапка

ФОТО ГАЛЕРИЈА – Попова Шапка

Спакувај се за авантура и погледни на животот од друга висина!

На само еден час од главниот град, се простира снежна белина која остава без здив. Скијачкиот центар Попова Шапка нуди адреналин и бегство од урбаната џунгла. З

а сите оние кои сакаат авантура на 1710 метри надморска висина, на скијачки патеки кои го креваат адреналиност со 20м/сек., ова е вистинската дестинација за вас.

Двете жичарници и 6-те ски лифтови, 3-те уредени ски патеки по ФИС, патеката за Super G – Церипашина, велеслалом и слалом патеката гарантираат задоволување на сечиј вкус за авантура.