Уживањето на плажата ЕЛЕМ ТУРС во Стар Дојран продолжува

Уживањето на плажата ЕЛЕМ ТУРС во Стар Дојран продолжува

Уживањето на плажата ЕЛЕМ ТУРС во Стар Дојран продолжува.
Ова прекрасно место ги релаксира сетилата и буди пријатни чувства 🙂

 Ве очекуваме и Вие да бидете дел од убавиот ден 😉