Уживајте во Македонија во секоја сезона!
ЦЕНОВНИК – Вила -Тиквеш – Стар Дојран

ЦЕНОВНИК – Вила -Тиквеш – Стар Дојран

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „ДОЈРАН – СТАР ДОЈРАН” 2017/2018 ГОДИНА

ВИЛА „ТИКВЕШ”- СТАР ДОЈРАН СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАНИ

Период Септември до Април Мај – Јуни Јули – Август
Тип на соба 1250,00 1550,00 1800,00

Сместувачкиот капацитет Вила „Тиквеш,, во Стар Дојран, располага со 6 новоопремени студија со no 3 легла, лоцирани на брегот на Дојранското Езеро, опремени со бања, кујна, телевизор и клима уред. Вилата располага со клуб сала, заедничка кујна и перална, сопствена плажа со шанк и лежалки за сонце.

 • Дојран / Dojran

Дополнителни информации за капацитетите во Вила „Тиквеш,” – Стар Дојран:

 • Цената се однесува за понудениоттип на соба со пресметан износ на ден.
 • Во цената на услугите е пресметана дневна туристичка такса во висина од 40денари и ДДВ.
 • За деца до 12 години не се пресметува туристичка такса.
 • Начин на плаќање: во готово на рецепција, со сите видови платежни картички и вирмански, со претходно испратена про-фактура.
 • Сопствен, бесплатен паркинг.
 • Цените се изразени во денари и сите услуги во хотелите се наплатуваат во денари.

Попусти:

 • Деца до 5 години кои не користат услуги за смесгување и храна добиваат 100% попуст на редовната цена.
 • Деца од 5 – 12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за смесгување добиваат 30% попуст на редовната цена.
 • Деца од 5 – 12 години кои користат само ресторантски услуги добиваат 50% попуст на редовната цена.
 • Деца од   5-12 години кои користат само помошни услуги за сместување добиваат 70% попуст на редовната цена.

Контакт:

тел: + 389 2 3248 832;

+ 389 76 363 511

www.elemturs.mk

Facebook: Beach Elem Tours Star Dojran

Close Menu