Уживајте во Македонија во секоја сезона!
ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” 2017/2018 ГОДИНА

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” 2017/2018 ГОДИНА

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК

ОДМОРАЛИШТЕ „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО”

Период Септември до Април Мај Јуни Јули Август
Тип на соба      
Гарсоњера 1100,00 900,00 1000,00
Апартман 1300,00 1000.00 1200,00

Сместувачкиот капацитет во „ Мавровски Анови „ располага со 2 двособни апартмани со пo четири легла, 14 трикреветни соби, 2 еднокреветни соби, заедничка кујна и перална.

Дополнителни информации за капацитетите во Одморалиште „Маврови Анови” – Маврово:

  • Цената се однесува за понудениот тип на соба со пресметан износ на ден.
  • Во цената на услугите е пресметана дневна туристичка такса во висина од 40денари и ДДВ.
  • За деца до 12 години не се пресметува туристичка такса.
  • Начин на плаќање: во готово на рецепција, со сите видови платежни картички и вирмански, со претходно испратена про-фактура.
  • Хотелите располагаат со сопствен, бесплатен паркинг.
  • Цените се изразени во денари и сите услуги во хотелите се наплатуваат во денари.

Попусти:

  • Деца до 5 години кои не користат услуги за сместување и храна добиваат 100% попуст на редовната цена.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување добиваат 30% попуст на редовната цена.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат само ресторантски услуги добиваат 50% попустна редовната цена.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат само помошни услуги за сместување добиваат 70% попуст на редовната цена.

Контакт:
ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ
тел: + 389 2 3248 832;
+ 389 76 363 511
www.elemturs.mk
Facebook: ELEM TURS

Close Menu