St Valentine hotel Molika

СВЕТИ ТРИФУН И СВЕТИ ВАЛЕНТИН 2018

Хотелот Молика Ви посакува добредојде на денот на Свети Трифун, заштитник на винарите и лозарите и носителот на божјиот благослов за слаткото грозје и бочвите полни со вино. Бидејќи се верува дека со овој ден почнува пролетта, се буди природата и љубовта, празнувањето на Св. Трифун и Св. Валентин е совршена можност да ги изразите…

8mi Mart hotel Molika

8ми Март 2018 во Хотел Молика

Почитувани дами, драги наши гости, Ве очекуваме оваа година празникот на женската убавина – 8-ми Март, да го дочекате во несекојдневна планинска празнична атмосфера што ја нуди хотелот Молика и Националниот парк Пелистер. Уживајте во чистиот воздух, бескрајното зеленило или зимско белило, но и на прекрасните сончеви зраци кои може да се доловат само во…

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” 2017/2018 ГОДИНА

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК ОДМОРАЛИШТЕ „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” Период Септември до Април Мај Јуни Јули Август Тип на соба       Гарсоњера 1100,00 900,00 1000,00 Апартман 1300,00 1000.00 1200,00 Сместувачкиот капацитет во „ Мавровски Анови „ располага со 2 двособни апартмани со пo четири легла, 14 трикреветни соби, 2…

Dojransko ezero

ЦЕНОВНИК – Вила -Тиквеш – Стар Дојран

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „ДОЈРАН – СТАР ДОЈРАН” 2017/2018 ГОДИНА ВИЛА „ТИКВЕШ”- СТАР ДОЈРАН СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАНИ Период Септември до Април Мај – Јуни Јули – Август Тип на соба 1250,00 1550,00 1800,00 Сместувачкиот капацитет Вила „Тиквеш,, во Стар Дојран, располага со 6 новоопремени студија…

ЦЕНОВНИК – Попова Шапка

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИ ЦЕНТAР ПОПОВА ШАПКА – СЕЗОНА 2017/2018 Бр. Ски центар “ПОПОВА ШАПКА” ЦЕНА 1 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Јануари 2018) 800 ден 2 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Февруари 2018) 700 ден 3 ПОЛУДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 600 ден 4 ТРИДНЕВЕН* СКИ БИЛЕТ 1.800 ден 5 СЕДУМДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 5.000 ден 6 СКИ БИЛЕТ…