Хотел Славија – Попова Шапка

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИ ЦЕНТAР ПОПОВА ШАПКА – СЕЗОНА 2017/2018 Бр. Ски центар “ПОПОВА ШАПКА” ЦЕНА 1 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Јануари 2018) 800 ден 2 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Февруари 2018) 700 ден 3 ПОЛУДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 600 ден 4 ТРИДНЕВЕН* СКИ БИЛЕТ 1.800 ден 5 СЕДУМДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 5.000 ден 6 СКИ БИЛЕТ…

Посети ја Попова Шапка

Спакувај се за авантура и погледни на животот од друга висина! На само еден час од главниот град, се простира снежна белина која остава без здив. Скијачкиот центар Попова Шапка нуди адреналин и бегство од урбаната џунгла. За сите оние кои сакаат авантура на 1710 метри надморска висина, на скијачки патеки кои го креваат адреналиност со 20м/сек., ова е…

СКИ Центар Попова Шапка

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИ ЦЕНТAР ПОПОВА ШАПКА – СЕЗОНА 2017/2018 Бр. Ски центар “ПОПОВА ШАПКА” ЦЕНА 1 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Јануари 2018) 800 ден 2 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Февруари 2018) 700 ден 3 ПОЛУДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 600 ден 4 ТРИДНЕВЕН* СКИ БИЛЕТ 1.800 ден 5 СЕДУМДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 5.000 ден 6 СКИ БИЛЕТ…

ФОТО ГАЛЕРИЈА – Попова Шапка

Спакувај се за авантура и погледни на животот од друга висина! На само еден час од главниот град, се простира снежна белина која остава без здив. Скијачкиот центар Попова Шапка нуди адреналин и бегство од урбаната џунгла. З а сите оние кои сакаат авантура на 1710 метри надморска висина, на скијачки патеки кои го креваат адреналиност со 20м/сек., ова…

ЦЕНОВНИК – Попова Шапка

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИ ЦЕНТAР ПОПОВА ШАПКА – СЕЗОНА 2017/2018 Бр. Ски центар “ПОПОВА ШАПКА” ЦЕНА 1 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Јануари 2018) 800 ден 2 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Февруари 2018) 700 ден 3 ПОЛУДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 600 ден 4 ТРИДНЕВЕН* СКИ БИЛЕТ 1.800 ден 5 СЕДУМДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 5.000 ден 6 СКИ БИЛЕТ…

Хотел Попова Шапка

ЦЕНОВНИК НА СКИ БИЛЕТИТЕ ЗА СКИЈАЧКИ ЦЕНТAР ПОПОВА ШАПКА – СЕЗОНА 2017/2018 Бр. Ски центар “ПОПОВА ШАПКА” ЦЕНА 1 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Јануари 2018) 800 ден 2 ДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ (Февруари 2018) 700 ден 3 ПОЛУДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 600 ден 4 ТРИДНЕВЕН* СКИ БИЛЕТ 1.800 ден 5 СЕДУМДНЕВЕН СКИ БИЛЕТ 5.000 ден 6 СКИ БИЛЕТ…