Sv Stefan Apartmani Ohrid Elem Turs

Одморалиште Св. Стефан Охрид

Охрид е неизоставна дестинација на сите туристи, домашни и странски. Лоциран на најатрактивниот дел од Охридското езеро, туристичкиот комплекс Св. Стефан е вистинскиот бисер на охридското крајбрежје. Наречен по малата пештерска црква од XIV век, Св Стефан плени со својата убавина и непосредност. Местоположбата, околината, 24/7 прекрасниот поглед, ривиерата која се протега до недоглед, ветуваат вистинско и неповторливо искуство. Токму…