Dojran Lake, Macedonia

Вила Тиквеш и плажа Елем Турс – Дојранско езеро

Одморалиштето “Вила Тиквеш”, во сопственост на Елем Турс, е сосема преуредено, и располага со сместувачки капацитет од шест новоопремени студија, сите со поглед на езерото. Плажата “ЕЛЕМ ТУРС“е лоцирана во непосредна близина на “Вила Тиквеш”, во центарот на Стар Дојран, кој воедно претставува и главен туристички локалитет за тој регион. Плажата се простира на вкупна…

Dojransko ezero

ЦЕНОВНИК – Вила -Тиквеш – Стар Дојран

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „ДОЈРАН – СТАР ДОЈРАН” 2017/2018 ГОДИНА ВИЛА „ТИКВЕШ”- СТАР ДОЈРАН СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАНИ Период Септември до Април Мај – Јуни Јули – Август Тип на соба 1250,00 1550,00 1800,00 Сместувачкиот капацитет Вила „Тиквеш,, во Стар Дојран, располага со 6 новоопремени студија…