Планинска куќа Маврови Анови

Во срцето на националниот парк Маврово, одморалиштето Маврови Анови е едно од најомилените сврталишта токму поради разновидноста која ја нуди во текот на целата година. Опколено од високи планини, огреано од сонце, распослано со недопрена природа, отворено кон Мавровското езеро, нуди безброј можности за рекреација и уживање. За љубителите на квалитетното скијање, одморалиштетео се наоѓа во близина на скијачкиот центар…

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ ВО ПОДРУЖНИЦА „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” 2017/2018 ГОДИНА

ЦЕНОВНИКОТ превземете го со притискање на овој ЛИНК ОДМОРАЛИШТЕ „МАВРОВИ АНОВИ – МАВРОВО” Период Септември до Април Мај Јуни Јули Август Тип на соба       Гарсоњера 1100,00 900,00 1000,00 Апартман 1300,00 1000.00 1200,00 Сместувачкиот капацитет во „ Мавровски Анови „ располага со 2 двособни апартмани со пo четири легла, 14 трикреветни соби, 2…